Новината, че митнически служители на летището в Мюнхен са задържали за

...
Новината, че митнически служители на летището в Мюнхен са задържали за
Коментари Харесай

Колко струва часовникът, заради който арестуваха Арнолд Шварценегер?

Новината, че митнически чиновници на летището в Мюнхен са задържали за малко Арнолд Шварценегер заради преместване на недеклариран часовник, стана вайръл за броени часове. Но какъв часовник може да донесе санкция от 35 000 евро?

Според The Guardian часовникът е особено направен за актьора Audemars Piguet на стойност 26 000 евро, което демонстрира, че санкцията е по-голяма от ценатаму.

Звездата от " Терминатор “ планираше да го продаде на търг в помощ на своята благотворителна организация, с концепцията парите от продажбата да отидат за оправянето с рецесията с климата

Моделът Royal Oak Offshore " End of Days ", показан през 1999 година, е един от най-впечатляващите, правени в миналото. Жълтите елементи на модела по стоманения корпус с черно покритие с диаметър 42 мм, оферират неповторима цветова тематика за тези години.

Както подсказва името, този часовник е направен за героя на Арнолд във кино лентата " Терминатор: Краят на дните “ и е пуснат в ограничено издание от 500 броя.

Роденият в Австрия артист и някогашен губернатор на Калифорния, е бил арестуван на летището за към три часа след идването си от Лос Анджелис.

Шварценегер е бил отведен встрани от служители на реда, които претърсили багажа му и намерили часовника, за който се твърди, че артистът не е заявил в митническия формуляр за идване, напомня businessnovinite.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР